“Biama” minangka toko khusus bir kerajinan ing ngendi sampeyan bisa ketemu nasibe.

2022.07.20

“Biama” minangka toko khusus bir kerajinan ing ngendi sampeyan bisa ketemu nasibe.
2 menit mlaku saka stasiun JR Kanda.
Seneng luwih saka 1,000 jinis bir kerajinan ing saindenging jagad.
Toko Beer-ma Kanda duwe luwih saka 850 jinis bir kerajinan!
Saka standar nganti bir langka, ana uga edisi winates sing meh ora bisa dideleng ♪
Sampeyan bisa nemu kasenengan sing bisa sampeyan pilih lan nyenengake ngombe lan mbandhingake ing toko kita ☆
Sampeyan bisa nggawa menyang omah supaya sampeyan bisa nyenengake ing omah!
Interior sing resik dianjurake kanggo pesta kerja lan ngombe karo kolega lan kanca!
pub / bar / cedhak kula / restaurant / trip / demo / brewery / bir / travel / lokal

お問い合わせ
ご予約はこちら

お問い合わせ・ご予約はこちら

03-3527-1900
ネット予約は24時間受付
ネット予約はこちら
運命の一杯に出会える クラフトビール専門店「びあマ神田」

運命の一杯に出会える クラフトビール専門店「びあマ神田」

住所

東京都千代田区鍛冶町1-6-4

アクセス

JR中央線・山手線・京浜東北線【神田駅】徒歩2分
東京メトロ銀座線【神田駅】徒歩5分
JR総武本線【新日本橋駅】徒歩5分
神田駅から230m

営業時間

営業時間
[月~土]
16:00~23:00
[日、祝]
15:00~22:00
日曜営業
定休日 無休 年末年始除く

  • びあマ北千住
  • びあマ亀戸